hőszigetelő rendszerA minőségi hőszigetelő rendszer nem csak azért fontos, mert jelentős összegeket spórolhatunk vele a rezsin, hanem a falak penészesedését is ezzel tudjuk megakadályozni.

A rosszul szigetelt lakásokban általában magas a páratartalom, a falak átnedvesednek, ami kiváló táptalajt jelent a néhány nap alatt megtelepedő penésznek. A penészgombák spórái aztán a levegőbe kerülve súlyosbítják az asztmás tüneteket, sőt, az asztma kialakulásáért is felelősek lehetnek. A spórák irritálják a nyálkahártyákat, szemviszketést, orrviszketést- és folyást, torokkaparást és köhögést okozva. A penész miatt ezen kívül bőrbetegségek alakulhatnak ki, rosszabbodhatnak a szív- és érrendszeri problémák. A legveszélyeztetettebb korosztály a gyerekek és az idősebbek, valamint a legyengült immunrendszerrel rendelkező felnőttek. Ezek a problémák szerencsére megelőzhetők a megfelelő hőszigetelő rendszerrel.

Tegyen egészségéért, gondoljon otthona hőszigetelésére! Élvezze otthonában az egészséges levegőt, melyhez bátran kérje segítségünket!