Hírlevél
Kosár tartalma


Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Elérhetőségünk

Var-Szig Kft.
Címünk:
Budapest,
Pesti út 276.,
Telefon: (06-1)-257-2615.
.


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) az akcios-hoszigeteles.hu webáruház (továbbiakban: webáruház) üzemeltetője a Var-Szig Kft. (Székhely címe: 1202 Budapest, Nagykőrösi út 219.; Telephely címe: 1173 Budapest, Pesti út 276.; cg.: 01-09-192160, asz: 13392066-2-43) továbbiakban: Kereskedő, továbbá a webáruház elektronikus kereskedelmi szolgáltatását igénybe vevő megrendelő ügyfél, továbbiakban: Megrendelő jogait és kötelezettségeit tartalmazza.
A webáruházban történő vásárlást az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (”Ektv.”) szabályozza, azzal, hogy a jelen ÁSZF-el mellőzésre kerülnek az Ektv. 5.§ (2) és a 6.§ (1)-(2) bekezdéseiben foglaltak.

1 Böngészés, termékek kiválasztása

1.1 A webáruház bármely oldala szabadon böngészhető, vásárlási beépítési célzattal bármely adat letölthető, felhasználható (lásd: Jogi nyilatkozat). A böngészéshez regisztráció nem szükséges.
1.2 Az oldalakon az adatok bizonyos időközönként frissítésre kerülnek.

2 Regisztráció, hírlevél

2.1 A vásárláshoz regisztráció szükséges. A regisztrált Megrendelő csak saját nevében vásárolhat, illetve járhat el. Gazdálkodó szervezet esetében az arra jogosult, vagy felhatalmazott személy járhat el. A regisztrálást követően a Megrendelőnek lehetősége van a webáruházon keresztül történő rendelésre, és a termékeknek a Kereskedőtől történő megvásárlására. A regisztrációkor megadott adatokat a Megrendelő bármikor módosíthatja, törölheti.
2.2 A Kereskedő nem vállal felelősséget azért, ha a megrendelés hiányos, vagy pontatlan regisztrációja miatt a kiszállítás nem teljesül, vagy késik.

3 Adatnyilvántartás

3.1 A Megrendelő hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Kereskedő a személyes adatait az e-kereskedelem ellátásához szükséges mértékben és módon kezelje, feldolgozza, illetve tárolja.
3.2 A Kereskedő az Ügyfél adatait harmadik félnek nem adja ki, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Kereskedő alvállalkozójaként/meghatalmazottjaként jár el. A Kereskedő az Ügyfél adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény mindenkor hatályos rendelkezései szerint jár el.

4 Vásárlás

4.1 A webáruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, melyet bárki arra jogosult igénybe vehet, ha sikeresen regisztráltatta magát. 
4.2 A webáruházban kiválasztott termék megvásárlása a Kereskedőn keresztül történik.
4.3 A Megrendelő a kiválasztott terméket a kosár gombra kattintva teheti a virtuális kosarába. A kosár tartalma, a termékek mennyisége bármikor módosítható, vagy törölhető.
4.4 Mindig a termékek mellet található az aktuális bruttó vásárlási ár, mely Forintban értendő. Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes, és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi, és a rendelést jóváhagyja.
4.5 Az Üzemeltető bármikor jogosult az árak vagy a vásárlási feltételek egyoldalú megváltoztatására előzetes bejelentés nélkül.
4.6 Az oldal feltöltésekor keletkezett esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
4.7 Ha a vásárlás előtt az áruval kapcsolatban kérdése merülne fel, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.
4.8 Ügyfélszolgálat elérhetősége: Tel.: (06-1)-257-2615; Fax.: (06-1)-253-0651; Mobil: 06-70-319-7360; Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
4.9 Nyitva tartás személyes kapcsolattartáshoz: minden munkanap 8-16 óráig. A rendszer által küldött automatikus üzenetek a hét bármely napján, és bármely napszakában érkezhetnek.
4.10 A megrendelés elküldése előtt ellenőrizni kell a virtuális kosarat, mely a termékek mennyiségén és árán kívül tartalmazza a számlázási és szállítási címet.
4.11 A Megrendelő a megrendelés leadásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.
4.12 A megrendelés elküldése még nem minősül szerződésnek, a szerződés az áru megvásárlása során jön létre.
4.13 A megrendelés elküldése után a Kereskedő írásban visszaigazolja a mennyiségi egységre kerekített mennyiségeket és a szállítási időpontot, melyet ha szükséges, akkor előzetesen szóban is egyeztetnek.

5 Fizetés

5.1 A termékek kiválasztása és a szállítás egyeztetése után kétféle fizetési mód lehetséges:
1.    Előre utalással a Kereskedő számlaszámára.
2.    Személyesen történő készpénz befizetéssel a Kereskedő üzletében.
5.2 Mindkét esetben csak az áru ellenértékének beérkezése után indítja az Kereskedő a szállítást, az előre egyeztetett időpontban.
5.3 Az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény 14. §, valamint a 172. § (20) bekezdés értelmében ügyletenként 250.000,- Ft feletti vásárlás esetén bankszámlanyitásra kötelezett adózók csak átutalással fizethetnek.

6 Szállítás

6.1 A vásárlás, a termékek kiválasztása és megrendelése után, a szállítás egyeztetésével folytatódik. A szállítás egyeztetése és fizetés után történik a kiszállítás.

Bizonyos esetekben a kiszállítás díjmentes.
Egyéb esetekben a visszaigazoláson közölt érték az irányadó.

6.2 Kérjük, mindig adja meg telefonszámát, hogy a futár a kézbesítéskor egyeztetni tudjon Önnel az átvételről.
6.3 Ha súly és/vagy méretkorlátozás van a szállítási cím megközelítéséhet tartozó útvonalon, akkor ezt a szállítás egyeztetésekor a Megrendelőnek jelezni kell. Valamint ha a szállítási cím elérése behajtási és/vagy a címen történő árurakodás területhasználati engedély köteles, ezen engedélyek beszerzése és költségei az ügyfelet terhelik.
6.4 A webáruházban vásárolt termékekre kizárólag Magyarország területén végzünk kiszállítást.
6.5 Postai vagy más csomagküldő szolgálaton keresztül nem végzünk kiszállítást.

7 Áruátvétel, számlázás

7.1 A díjmentes házhoz szállítás azt jelenti, hogy a Kereskedő megbízottja a megrendelt terméket a megadott címre szállítja, és ott átadja a Megrendelőnek, vagy megbízottjának. A szállítási díj nem tartalmazza a termék további kézi erővel történő szállítását, erről a Megrendelőnek kell gondoskodnia.
7.2 Az áru átvételét, a Megrendelő a szállítólevél aláírásával igazolja. Az aláírás tartalma: az átvevő olvasható neve, aláírása, személyi igazolvány száma.
7.3 A Megrendelő kötelezettsége az aláírás előtt a termékek ellenőrzése, hogy meggyőződjön arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e le számára, valamint a termékek mennyiségéről és épségéről is köteles meggyőződni (nem tartalmaz-e szállításból eredő sérülést). Kifogását a szállítólevélen írásban teheti meg. 
7.4 Ha a Megrendelő nem tudja az előre egyeztetett időpontban az árut átvenni, ennek tényét haladéktalanul jelezni köteles a Kereskedő felé. Az ismételt kiszállítás már szállítási költség ellenében lehetséges. A kiszállítási költséget akkor is köteles a vevő megfizetni, amennyiben az ismételt kiszállítás esetén sem tudja az általa megrendelt terméket átvenni.

 

8 Kifogások kezelése

8.1 Az áru átvételét követően a Megrendelő mennyiségi kifogással már nem élhet, de minőségi kifogást később is tehet az általános szerződési feltételek alapján. Kifogását az észrevétel követően mihamarabb, írásban, a Kereskedőnél teheti meg. A kifogásolt terméket, tilos beépíteni, és az elkülönítetten tárolandó. A Kereskedő mihamarabb, de maximum 8 napon belül elkezdi a kivizsgálást. Jogos kifogás esetén az áru díjmentesen kicserélésre kerül.
8.2 A Kereskedő nem vállal felelősséget olyan termékfelelősségi vagy szavatossági igényért, amely abból adódik, hogy Megrendelő a terméket nem megfelelő körülmények között tárolta, vagy építette be.

9 Termék megfelelőség, garancia

9.1 Minden termék rendelkezik a forgalomba hozatalhoz és a beépítéshez szükséges dokumentációkkal. Ezen dokumentumokat a Kereskedő elküldi email-ben vagy postán a Megrendelő külön kérésére.
9.2 Egyes termékek az általános építőipari alkalmassági időn túl gyártói garanciával is rendelkeznek. A garanciális feltételeket a termék garancia levele tartalmazza.

10 A vásárlástól való elállás joga

10.1 Megrendelése során a Megrendelő élhet a 17/1999. Kormányrendeletben rögzített elállási jogával. 
10.2 Jogában áll, a megrendelést követően, még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. A lemondást jelezheti e-mailen, faxon vagy személyesen is a megrendelés pontos adatainak megjelölésével (Megrendelő neve, címe, rendelés ideje, rendelt áruk). Valamint az áru átvételét követő tizennégy munkanapon belül a Megrendelő indoklás nélkül kérheti az áru visszavásárlását. Ez esetben a visszaszállítási költség az ügyfelet terheli, valamint csak eredeti csomagolásban levő, bontatlan és sérülésmentes árut áll módunkban visszavásárolni.
10.3 Kivételt képeznek a visszavásárlás alól olyan nem előre gyártott termékek, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termékek esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak, pl.: egyedi vastagságú polisztirolok, színes vakolatok, színes festékek stb..

11 Érvényesség

11.1 A jelen ÁSZF-ben foglaltak - így a szállításra és megrendelésre vonatkozó feltételek is - továbbá a weboldalon feltüntetett árak csak és kizárólag a webáruházban történő vásárlás (interneten keresztül történő megrendelés) esetén érvényesek.

 

12 Jogi nyilatkozat

12.1 A webáruház oldalain szereplő tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak. A weboldalon megjelenített tartalom egészét, illetve részeit a saját személyes használattól eltérő célra és mértékben kizárólag előzetes írásbeli engedély alapján lehet bármilyen módon felhasználni, nyilvánosan közzétenni, terjeszteni, illetve bármilyen egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

13 Egyéb rendelkezések, felelősség korlátozás

13.1 A Kereskedő jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, valamint a jelen ÁSZF feltételeit bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.
13.2 A webáruházon keresztül történő vásárlás feltételezi a vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A Megrendelő, illetve a böngésző tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről.
13.3 A Kereskedő nem felel a vis majorból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan a

  • a weboldal használatából, vagy üzemzavarából,
  • az adatok bárki által történő megváltoztatásából,
  • az információtovábbítási késedelemből adódó,
  • vírusok okozta,
  • szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő,
  • vonal, vagy rendszerhibából adódó károkért.


13.4 A szerződő Felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék.
Vitás ügyek rendezése:
A jelen ÁSZF-ben és az eseti szerződésben meghatározottakon felül a polgári törvénykönyv, valamint a 151/2003 (IX. 22.) kormányrendelet és a 49/2003 (VII. 30.) GKM-rendelet szabályai az irányadók. Békés úton nem rendezhető vita esetére kikötjük a vállalkozás székhelye szerinti bíróságok kizárólagos illetékességét.

Webshoppal és vásárlással kapcsolatos technikai segítségnyújtás

Tel.: 06-70-319-7360
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
Hőszigetelés - wikipedia | Utólagos hőszigetelés - wikipedia | Üveggyapot - wikipedia

Impresszum és Tárhely Szolgáltató