hőszigetelő rendszerekA hőszigetelés eredményessége számos tényezőtől függ. Nem csak a hőszigetelő anyaga számít, hanem a kivitelezés minősége és természetesen a vastagság is jelentős szerepet játszik.

Egy átlagos ház hőveszteségének nagy része – közel a fele – a homlokzati falakon keresztül távozik. Sokat veszítünk ezen kívül a tetőn keresztül, kicsit kevesebbet a nyílászárókon és a padlón át, még kevesebbet a kéményeken és a szellőzőrendszeren keresztül. Ezért szoktuk a hőszigetelő rendszereket javasolni, melyekkel az egész ház hőszigetelését megoldhatjuk. Természetesen minél nagyobb hatásfokú – minél vastagabb – hőszigetelést választunk, illetve minél több részét szigeteljük a háznak, annál többet fogunk spórolni a fűtési-hűtési költségeken. Sajnos az energiaárak folyamatosan nőnek, ezért érdemes a lehető leghamarabb dönteni a hőszigetelésről.

Ha szeretne spórolni a számlákon, és ezzel együtt környezetét is védeni, nézzen körül hőszigetelő rendszereink között, és rendeljen termékeink közül!