grafitos hőszigetelő rendszerA grafitos hőszigetelő rendszer az EPS polisztirolhoz képest jobb hőszigetelést biztosít, így általában vékonyabb réteg is megfelelő eredményt hoz.

A grafitos hőszigetelő rendszer hazánkban még kevésbé elterjedt, de érdemes megismerkedni vele, mert számtalan előnye van. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy miért jár jól, ha mellette teszi le a voksát!

A hozzáadott grafitnak köszönhetően a hőszigetelő rendszer szigetelőképessége megnő, viszont nem csökken a nyomásállósága, illetve nem változik a nedvességfelvétele és a tűzbiztonsága sem. Ennek előnye, hogy ugyanolyan eredmény vékonyabb réteggel érhető el, mint az EPS polisztirol hőszigetelés esetén. A grafitos hőszigetelés egyedüli hátránya abban mutatkozik meg, hogy óvni kell a közvetlen napsütéstől és az UV sugárzástól, ez pedig némileg megnehezítheti a szállítást és a felhasználást.

Amennyiben Ön is szeretné kihasználni a grafitos hőszigetelő rendszer előnyeit, forduljon hozzánk bizalommal! Ha további kérdése merült fel, keresse munkatársainkat a megadott elérhetőségeink bármelyikén!