hőszigetelésTudta, hogy rendkívül sok pénzt spórólhat meg azzal, ha nyáron a klímaberendezések helyett, megfelelően leárnyékolja a ház belső tereit, például redőnyökkel, de főként akkor hatékony ez, ha jó a hőszigetelése a lakóépületnek.

A kibírhatatlan forróságot főként a panellakásokban élők tapasztalják. Ezek a házak nagy felülettel rendelkeznek, így könnyebben elnyelik a hőt, valamint a nagy és vastag betonfalak nyáron kínzó szaunává teszik a lakásokat. Ez ellen leginkább homlokzati hőszigeteléssel védekezhet a lakóközösség.

Magyarországra kontinentális éghajlat a jellemző, így nyáron nagyon meleg, míg télen nagyon hideg van. Tehát mindkét évszakban pénztárca kímélőbb, ha megfelelő hőszigetelés borítja a házát, ugyanis nyáron ez a klímaberendezésnek kedvez, télen pedig a fűtés hatékonyságának. Változtassa lakóháza spórolási lehetőségeit kedvezőbbé, a hőszigetelés fontos minden otthonban, hogy természetes módon tarthassuk meg az ideális hőmérsékletet, elektromos berendezések és rengeteg hő felhasználása nélkül!

Hőszigeteléssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!