Gondolta volna, hogy a King Stone Chemicals cég múltja Ciprushoz kötődik? Vagy azt, hogy egy családi vállalkozásból nőtte ki magát, egy olyan nemzetközi cégóriássá, mely több mint harminc éve működik?

A King Stone magyarországi megjelenése 2006-ra tehető. Dabas ipari parkjában építették fel első korszerű gyárukat. Német és angol receptúrával, de a helyi közép-európai időjárási viszonyokat és a helyi szakemberek igényeit figyelembe véve dolgoznak. A King Stone termékeket minőségi alapanyagokból állítják elő, melyeket a legkiválóbb magyar forrásokból és külföldi, elsősorban német, osztrák, angol, holland, belga és svájci gyártóktól vásárolnak, illetve importálnak.

King Stone termékeiben csak természetes alapanyagok vannak, melyek környezetbarát gyártási technológiával készülnek el. A környezetbarát festékek és bevonatok alapját vízzel hígítható kötőanyagok képezik.  Előnyük, hogy száradáskor nem szabadulnak fel egészségre káros anyagok, nincs kellemetlen illatuk, gyorsan száradnak, illetve a friss foltok vízzel eltávolíthatóak.