Baumit vakolatBaumit vakolatból kapart fajta is kapható a webshopunkban. A Baumit kapart vakolat a fal védelmét és szépségét is biztosítani tudja.

Baumit vakolatot kapart és dörzsölt változatban is forgalmazzuk, amiket elérhető áron lehet megrendelni az áruházunkból. A kapart és a dörzsölt vakolattal is jellegzetes textúrát lehet kialakítani a fal felületén. Egy jó vakolat a falak felső rétegét alkotja, ugyanakkor esztétikusabbá is tudja tenni a megjelenésüket.

Baumit vakolatok mindkettő funkciót maradéktalanul el tudják látni, a fal védelmét és a díszítését is. A nedvességet távol tartja a falaktól és tartós bevonatot képez felvitel után. A vakolat összetétele nemcsak azért fontos, mert a fedés tartósságát befolyásolja, hanem a textúra kialakításának nehézségében is szerepe van. A kapart vakolatnál előnyös, ha a szemcsék hasonló méretűek, mert szebb lesz a végeredmény. A Baumit vakolatok használatával színben, textúrában és időtállóságban is ideális vakolatot tud felvinni a falakra. Rendeljen belőle online a szükséges mennyiségben!