Baumit vakolatokBaumit vakolatok használatával az épület homlokzata minden védelmet megkap.  Döntsön prémium vakolatok mellett és nem kell aggódnia az ingatlan falainak állapota miatt!

Baumit vakolatok változatos kínálatát úgy alkották meg a szakemberek, hogy a modern építési technológiák kiegészítéseként időtálló, energiatakarékos és felhasználóbarát ingatlanokhoz használhassák ezeket a termékeket.

A Baumit vakolatok az összetételük szempontjából is korszerű építési anyagnak számítanak, ásványi, szilikon összetevőket is tartalmaznak terméktől függően. Egyes Baumit vakolatok kifejezetten páraáteresztéshez készültek, mások öntisztuló tulajdonsággal rendelkeznek. A struktúrájuk kétféle lehet, Baumit dörzsölt vakolat és Baumit kapart vakolat is választható attól függően, hogy milyen színben és milyen textúrában szeretné felvinni a falfelületre.

A minőségi és időtálló vakolatokat megtalálja a Baumit termékei között. Vásároljon a webshopunk kínálatából pénztárcabarát áron, ha építkezik, korszerűsít, felújít!