Baumit - Open hőszigetelő alaprendszerBaumit - Open hőszigetelő alaprendszerrel a családi otthonban kellemes lesz a klíma! Rendeljen hőszigetelés kivitelezéséhez modern alapanyagokat a Baumittól!

A hőszigetelés minőségét nagy mértékben befolyásolják a szigetelés telepítéshez felhasznált alapanyagok. Az anyagok tulajdonságai a kulcsa annak, hogy a falak szigetelése mennyire lesz hosszú távon működőképes. A páraáteresztés lényeges jellemzője egy hőszigetelőrendszernek, mert az egészséges klíma, a penészmentes falak előfeltétele. A Baumit - Open hőszigetelő alaprendszer képes erre. A Baumit - Open hőszigetelő alaprendszer prémium alapanyagokból készül, méretezhető és minden elemet tartalmaz a telepítéshez a ragasztót, az üvegszövethálót és a homlokzati lemezt is beleértve.

A Baumit - Open hőszigetelő alaprendszer fő alkotóelemei a polisztirol, valamint az ásványgyapot. Az anyagok tulajdonságai, a lemezek illesztése segít megteremteni az ingatlan páramentes levegőjét. A legtöbb falszerkezethez felhasználható a Baumit - Open hőszigetelő alaprendszer.