Baumit Grafitos hőszigetelő lemezekBaumit Grafitos hőszigetelő lemezekkel kiváló szigetelés készül! A homlokzat hőszigeteléséhez válasszon prémium szigetelőanyagot!

A homlokzati hőszigetelő rendszerek különböző alapanyagokból és változatos tulajdonságokkal készülnek. A funkciójuk az, hogy az épület falainak ideális védelmet nyújtsanak a hőingadozással, nedvességgel szemben. A Baumit egyik forgalmazott prémium terméke nem más, mint a Baumit Grafitos hőszigetelő lemez. Ez a hőszigetelő rendszer attól különleges, hogy az alapanyagába grafit őrleményt kevertek. A grafittól a hőszigetelő panelek szürke színt kaptak.

Egy Baumit Grafitos hőszigetelő lemezekből felépített hőszigetelő rendszer az ingatlant energiatakarékos, értékes, komfortos épületté tudja tenni. Az egyszerű polisztirollal szemben ennek a rendszernek 20%-kal jobb a szigetelő képessége ugyan annál a vastagságnál. A környezetbarát energiahasználat mellett az ára is kedvező a Baumit hőszigetelő lemeznek, amivel speciális homlokzatot készíthet!