Kanuf üveggyapotKanuf üveggyapot kiváló hőszigetelő anyag, aminek az előnyeit érdemes kihasználni otthonunk hőszigetelése során. Keressen érte minket! 

Az ma már napjainkban mindenkinek egyértelmű, hogy otthonunk hőszigetelése nem csak a kellemes hőérzet miatt fontos, hanem anyagi szempontból is előnyös. Azonban, mielőtt kiválasztjuk a hőszigetelő anyagot, azelőtt érdemes egy kicsit jobban megismerkedni az egyes típusokkal. Az alábbiakban a Knauf üveggyapotot mutatjuk be. 

Knauf üveggyapot üvegből, mészkőből és homokból áll. Az alapanyagot magas hőmérsékleten megolvasztják, majd vékony szálakat fújnak belőle, így gyapjúszerű anyagot kapunk. A szálak egymáshoz tapadását kötőanyag hozzáadásával biztosítják, majd újra felmelegítik és lapos táblákká préselik. A Kanuf üveggyapot nagyon jól hőszigetel, és nagy előnye, hogy könnyű vele bánni, telepítése során nem keletkezik sok hulladék. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a Knauf üveggyapot iránt, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken!