Baumit UniPrimer univerzális alapozóBaumit UniPrimer univerzális alapozó kapható kedvező áron, megbízható cégtől. Alkalmazható a Baumit homlokzati vékonyvakolatokhoz, keresse kínálatunkban! 

Nem mindenki van vele tisztában, hogy a befejező festékréteg felhordása előtt célszerű alapozót használni a tökéletes végeredmény érdekében. Ebből persze többféle létezik, de az alábbiakban bemutatjuk, hogy miért érdemes a Baumit UniPrimer univerzális alapozó mellett dönteni. 

A Baumit UniPrimer egy oldószermentes, feldolgozásra kész, szerves kötőanyagú alapozó, ami kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. Célja az alapfelület egyenletes nedvszívásának és megfelelő tapadásának biztosítása. Mindenféle Baumit homlokzati vékonyvakolathoz használható, 5, illetve 25 kg-os kiszerelésben érhető el. Webshopunkban kedvező áron megrendelhető akár a vakolattal együtt is. 

Amennyiben szeretné kihasználni a Baumit UniPrimer előnyeit, forduljon bizalommal cégünkhöz és rendelje meg webshopunkban! Ha kérdése merült fel, keresse bátran munkatársainkat a megadott elérhetőségeink bármelyikén!