Mi az összefüggés a tűzvédelem és a megfelelő hőszigetelés között?

Hőszigetelés esetén az első szempont, melyet figyelembe kell vennünk, az épület magassága. Erre tűzvédelmi okokból van szükség, így a szabályos hőszigetelés értékeit az Országos Tűzvédelmi Szabályzatban is megtalálhatjuk.

Mivel a tűzvédelem mindenki számára elengedhetetlen – nem kevésbé pedig kötelező, saját érdekünkben, nagy gonddal válasszunk szigetelő anyagot.

A kőzetgyapot alapú hőszigetelő anyaggal bevont homlokzati fal nem, vagy csak nagyon nehezen ég, és még magas hőmérséklet esetén sem bocsájt ki füstöt, illetve mérgező gázokat. Az olyan felületek, mint például a homlokzat, vagy az ablakokkal rendelkező falak kizárólag olyan szigetelő anyaggal vonhatók be, melyek tűz esetén nem égnek el. A magas épületeken ugyanez a szabály érvényes, az építmények nehezen megközelíthető magasságban is védettnek kell lennie a tűzzel szemben.

A kőzetgyapot tökéletes választás lehet, hiszen ezen feltételek mindegyikének megfelel. Egy valamit azonban ne felejtsünk el: mindig kérjük ki szakember tanácsát és segítségét! Amennyiben minőségi szigetelő anyagot keres, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal!

Kőzetgyapotos hőszigetelő alaprendszer

Kőzetgyapotos hőszigetelő alaprendszer
4139 Ft
Kérem, válasszon egy tételt
Baumit - Kőzetgyapotos hőszigetelő alaprendszer
6139 Ft
Kérem, válasszon egy tételt