Kőzetgyapotos hőszigetelés

A növekvő gázárak és fűtésszámlák mellett egyre nagyobb igény mutatkozik a kiváló hőszigetelés irányba is. Nem csoda ez, hiszen igen nagy összeg spórolható meg, ha valaki igazán nagy gondot fordít a hőszigetelés kialakítására.

A kőzetgyapot bazaltból és mészkőből készülő, éghetetlen hő- és hangszigetelő megoldás, mely a rostokon megkötött levegővel szigetel. A Var-szig Kft. összegyűjtötte Önnek, hogy milyen pozitív tulajdonsággal bír a kőzetgyapotos hőszigetelés.

A kőzetgyapotos hőszigetelés egyik hatalmas előnye, hogy alacsony a hőáteresztése, így tökéletesen be tudja tölteni funkcióját, míg páraellenállása kicsi. Szállítása roppant egyszerű, emellett környezetbarát, hiszen természetes és újrahasznosított anyagokból készül. A kőzetgyapotos hőszigetelésből létezik lépésálló változat is, mely kifejezetten a padlóra alkalmazható. További előnye, hogy az idő múltával nem tömörödik össze, így az illesztések miatt sem kell aggódni.

Válassza a kőzetgyapotos hőszigetelést, válassza a minőséget!


A kőzetgyapotos szigetelés előnyei

Napjainkban igen nagy népszerűségnek örvend a kőzetgyapotos szigetelés. A kőzetgyapot nem csak kiváló hőszigetelő, hanem rendkívül jó hangszigetelő tulajdonsággal rendelkezik és tűzvédelmi szempontból is előnyös szigetelőanyag.

A kőzetgyapot természetes anyag, vulkanikus kőzetből állítják elő. A hanghullámokat megtöri és jelentős részben el is nyeli. Így nem csak a fűtési költségeken spórolunk vele, hanem a pihenéssel töltött időt is kellemesebbé tesszük a külvilág kizárásával. A kőzetgyapotos szigetelés kitűnően ellenáll a magas hőmérsékletnek, nagyon csekély hőtágulással reagál a nagy hőingadozásra is, ezzel védve az épület szerkezetét. A kőzetgyapot szigetelés az egyik legidőtállóbb megoldás, ráadásul nem kell számolnunk a penész megjelenésével sem.

Ha szeretné élvezni a kőzetgyapot szigetelés előnyeit, forduljon bátran cégünkhöz, minőségi termékekkel várjuk! Amennyiben tanácsra van szüksége a hőszigetelést illetően, keresse munkatársainkat, készséggel állunk rendelkezésére!

Kőzetgyapot

Knauf MPN Plus Ásványgyapot hőszigetelés, tetőtérbe
860 Ft
Kérem, válasszon egy tételt
Knauf FKD-N Vakolható Kőzetgyapot
2600 Ft
Kérem, válasszon egy tételt